lørdag 8. september 2012

UUSI BLOGI - NEW BLOG - NY BLOGG

Hei vanhat ja uudet blogiystävät! Tervetuloa uuteen blogiini!
Kauhean paljon tapahtuu sisustusrintamalla nykyisin, on niin paljon kaikenlaisia trendejä ja niin ihania sisustuslehtiä ja kuvia, kilpailuja, ja esineitä, ja kun itsekin harrastan sekä kuvaamista, kirpputoreja ja mielelläni myös osallistuisin kilpailuihin, niin totesin, että ehkä minäkin voisin avata erillisen sisustusblogin. En tosin ole mikään himosisustaja enkä suurissa mittoissakaan - otan paljolti huomioon muut perheenjäsenet, enkä halua enkä voi kääntää kotia vähän väliä uusiin muotoihin, eli minun sisustuskuvioni tapahtuvat pienemmissä mittakaavoissa, siitä blogin nimi: Rosmariinin lokero! (Rosmariini's box / Rosmariinis kasse).
Valitettavasti itse sana lokero oli jo käytössä jollakin espanjalaisella blogaajalla (ilman että edes tiedän mitä se siellä voisi tarkoittaa), mutta siitä syystä käytän myös bloginimeäni Rosmariini siinä edessä, jotta näitä lokeroita ei sekoitettaisi toisiinsa.
Olen sisustuskuvaamisen saralla melko vihreä, eli opettelemista tämä tulee olemaan alusta alkaen, mutta toivottavasti jotakin katsomisen arvoista voitte kuitenkin löytää, ainakin silloin tällöin.
Näkemisiin,
Rosmariini

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar